Dovolená pro jachtaře, pro skupiny, pro rodiny s dětmi, pro firmy...

Nabízíme netradiční způsob jak prožít exotickou dovolenou šitou na míru Tvým přáním a požadavkům. Pokud Tě nebaví trávit volno na jednom místě a chceš poznat a zažít něco nového, pak jsi tu správně. Takovou možnost máš právě s námi. Vše je opravdu reálné a s naší pomocí je jednoduché si své sny splnit. Srdečně Tě vítáme na našich stránkách.

Naše loď s kapitánem je Ti k dispozici pro realizování Tvých představ o opravdové dovolené v Karibiku, na kterou se jen tak nezapomíná. Tvůrcem jejího průběhu jsi Ty sám a ne žádná cestovní kancelář. Kdo jiný by to udělal lépe než Ty! Naše stránky Ti budou průvodcem a pomocníkem při hledání toho, co Tě nejvíce láká. Následně společně vytvoříme cestu, na kterou budeš Ty i Tvoji blízcí ještě dlouho vzpomínat. Pevně věříme, že si Karibik zamiluješ natolik, že se budeš chtít za námi vracet každý rok.


PRO JACHTAŘE - Karibik patří mezi nejoblíbenější destinace milovníků jachtingu. Okouzlující exotické prostředí, bílé a opuštěné pláže, palmy, křišťálově čistá voda, delfíni, velryby, želvy, koloniální nádhera, dokonalé jachtařské podnebí. Pro začátečníky bezpečná a k manévrování jednoduchá místa, stejně jako vzrušující dlouhé trasy pro zkušené jachtaře. Pokud navíc rád rybaříš, místní vody nabízí nespočetné množství druhů ryb. Boj s těmito dravci při přeplavbách je velice „nakažlivá“ zábava.

PRO SKUPINY - Jezdíš každý rok s kamarády na dovolenou a přemýšlíte o něčem novém, co jste ještě nevyzkoušeli? Pak jachta je to pravé místo pro vás! Nabízí totiž možnost kombinace pobytu na lodi se záživným cestováním po karibských ostrovech, které jsou opravdu rozmanité, nabité energií a každý má jiné kouzlo. Na palubě naší lodi vítáme nejen jachtaře, ale všechny fanoušky vodních i pozemních sportů. Určitě i Tvůj oblíbený sport lze provozovat v exotickém prostředí Karibiku. Připravíme pro Vás program podle toho, jaké aktivity si vyberete. Samozřejmostí jsou lekce základů jachtingu či kondiční plavby. Možnost podílet se na řízení jachty s kapitánem.

PRO RODINY S DĚTMI - Rodinná dovolená na jachtě je příjemný způsob, kde si kazdý člen rodiny přijde na své. Děti pobyt na lodi milují. Krásné pláže, koupání v moři, sluníčko a teplo, delfíni, želvičky, hvězdice a také všudypřítomné ještěrky vykouzlí usměv u dětí pokaždé, když se objeví. Pro větší děti a rodiče organizujeme lekce jachtingu či výlety na pevnině. Samozřejmě se zkušenými průvodci, se kterými již léta spolupracujeme. Loď je pro pobyt dětí na palubě uzpůsobena – viz sekce „vybavení lodi“.

PRO FIRMY - Team building na lodi – uspořádejte pro své zaměstnance team building na lodi, kde je vše o vzájemné spolupráci a komunikaci. Vytvořte kolektiv, který bude fungovat tak dokonale, jako živý organismus. Společné zážitky v exotickém prostředí působí jako elixír na dnešní stres a stereotyp. Program sportovních aktivit a různých soutěží je možno připravit přesně podle vašich představ, časových možností a počtu zaměstnanců. Nabízíme možnosti catteringu dle Vašich přání. Organizujeme tématické dobrodružné výpravy – po stopách objevitelů, atd. Možnost pronájmu flotily - pro velké skupiny zajistíme více lodí.