Kup letenku a rezervuj si termín – je to tak snadné...

LETENKY:

Orientační cena zpáteční letenky z Prahy, Vídně nebo Mnichova je cca 18 000 až 24 000 Kč, záleží především na včasnosti objednání. S dostatečným časovým předstihem se dají sehnat akční letenky i za 10 000 Kč, těsně před odletem ceny rychle rostou. Nejdražší letenky jsou obecně z Prahy. V sezóně, při včasné objednávce, nejlevnější z Vídně či Německa. Levné letenky hledej na:


www.cheapfly.com
www.flyniki.com
www.cheapflug.de
www.pelikan.cz
www.akcniletenky.cz
www.akcnilety.cz
www.studentagency.cz
www.radicestujeme.eu
www.azletenky.cz

Aktuální tipy na levné akční letenky naleznete na www.letenkari.cz.

Pokud chcete služby na úrovni a komfortní objednávku s možností změnit datum odletu nebo návratu, pak objednávejte raději u větších aerolinií. Mírně vyšší cena se Vám může vyplatit. Některé servery nabízející letenky, uvádějí vysoké ceny letů z Prahy - kolem 50 000 Kč. Nenechejte se jimi odradit a pokud chcete cestovat z Prahy, použijte uvedené servery, nebo využijte naší pomoci.

Na francouzské ostrovy Martinik, Guadeloupe se létá přes Paříž s Air France. Ceny letenek se pohybují kolem 23 000 Kč včetně všech poplatků. Levnější variantou je let nakombinovat. Do Paříže letět nízkonákladovou leteckou spol., nebo jet autem či autobusem. Z Paříže létají do Karibiku letecké společnosti Corsair a Air Caraibes. Ceny těchto letenek jsou cca 500 euro včetně poplatků. Nově také létá na francouzské ostrovy společnost XL.com, která nabízí akční letenky. Cena se pohybuje ve vybraných termínech okolo 10 000 Kč, tj. 400 euro.

Pojištění storna letenky považujeme za nutnost! V případě neodstranitelné poruchy lodě před začátkem Vašeho zájezdu, když nevyužijete naší nabídky na pronájem náhradní lodi, ubytování na pevnině nebo náhradního termínu, vracíme peníze za pronájem lodi, ale nikoliv za letenky.

Odkazy na letecké společnosti:

www.airfrance.com
www.britishairways.com
www.aircaraibes.com
www.xl.com
www.corsairfly.com
www.klm.cz
www.condor.com
www.csa.cz
www.easyjet.com
www.ryanair.com

Cestu od koupě letenek až po nalodění na jachtu Ti pomůžeme naplánovat a zorganizovat. Na přání, po domluvě, bude pro posádku zajištěn transport z letiště na loď.