Objednávka...


Vyplňte objednávkový formulář a odešlete jej.

Vaši objednávku označíme v kalendáři jako „rezervováno“.

Spojíme se s Vámi, domluvíme se na podrobnostech a výsledné ceně.

Rezervaci Vám budeme držet 5 dnů. Pokud nesložíte zálohu, termín znovu uvolníme do prodeje.

Po zaplacení zálohy 50% z ceny pronájmu za loď, změníme stav vašeho termínu na „obsazeno“ a pomůžeme vám s přípravami a harmonogramem Vaší dovolené.

Nejpozději 4 týdny před vyplutím prosíme o doplacení zbylé částky. V opačném případě si vyhrazujeme právo, ponechat si zálohu na jiný termín a ten Váš nabídnout znovu do prodeje, pokud o něj bude zájem.

POJIŠTĚNÍ:

Každý člen posádky cestuje na vlastní riziko a proto uzavření pojištění léčebných výloh, pro pobyt v Karibiku, je v jeho vlastním zájmu. Loď je pojištěna ze zákona a to do výše 6 mil. euro plnění, v případě způsobení škody. Pojistka se vztahuje pouze na samotnou loď a nekryje úhradu léčebných výloh. Důrazně doporučujeme uzavřít před odjezdem pojištění léčebných výloh pro pobyt v zahraničí, které kryje i ošetření a zranění vzniklá při pobytu na plachetnici. Majitelé bankovních karet nechť si toto krytí raději ověří. Pouze Martinik a Guadeloupe jsou součástí EU a platí pro ně dohoda o náhradách léčebných výloh - bude k Vám přistupováno stejně jako k občanům Francie. Plavba však bude probíhat přes ostrovy, které tuto dohodu neuzavřely. Potápěči by měli uzavřít speciální pojištění DAN. Zdravotní péče na ostrovech je na vysoké úrovni. Očkování do Karibiku není povinné ani nutné. Pro minimalizaci rizika při cestování je možné také uzavřít například pojistku pro případ škody způsobené nedbalostí, či pojistit vaše osobní věci apod.