Plánované plavby, výlety, možnost pronájmu lodi bez kapitána, další informace...

PLÁNOVANÉ PLAVBY:

SEZONA 2014/2015

Listopad - Prosinec 2014 - Martinik, Sv. Lucie, Sv. Vincent a Grenadiny, Grenada


Sezonu 2014/2015 zahajujeme tradičně plavbami na jih po Grenadu. V těchto termínech jsou ještě volná místa pro chartery nebo výlety. Využij příležitosti vybrat si termín a přidej se k nám.

Leden - Březen 2015 - St. Maarten, British Virgin Islands

Po Novém roce se jachta Domino přesouvá na sever a zahajujeme 3 měsíce plaveb po této části Malých Antil. Ještě je možné zakoupit poslední místa v neobsazených termínech. Tato trasa není nejčastějším přáním našich klientů a proto máš jedinečnou šanci s námi tuto část světa navštívit právě Ty a za akční cenu!

Duben - Květen 2015 - Dominika, Martinik, Sv. Lucie


Ke konci sezony se budeme vracet zpět, jižněji, blíž k Martiniku. Podle počasí a obsazenosti lodě budou informace průběžně doplňovány.

VÝLETY:

Plánuješ dovolenou v Karibiku s cestovkou, nebo jako dobrodruh s přáteli? Bylo by skvělé udělat si krátký výlet na jachtě, která zde pluje pod českou vlajkou. Tak zvedni telefon a zavolej nebo pošli email. Podle toho, kdy a kde se v Karibiku budeš pohybovat, naplánujeme pro Tebe a Tvé přátele jedno či dvoudenní výlet, třeba podél některého z ostrovů, nebo na nejaké vyhlášené šnorchlovací místo či zajímavou akci.

MOŽNOST PRONÁJMU LODI BEZ KAPITÁNA:

S kapitánskými zkouškami, po dohodě, možnost pronájmu jachty i bez kapitána. K pronájmu plachetnice nutná mezinárodní Kapitánská licence, průkaz Radiotelefonisty a samozřejmě nezbytná praxe. Dále požadujeme vratnou kauci a podepsání hmotné odpovědnosti za svěřenou věc (zejména kvůli pojistným podmínkám lodě).