Ceny a rezervace...

Nabízíme Ti netradiční exotiku na lodi za ceny srovnatelné s nesrovnatelnou dovolenou v Evropě.

Pro chartery



10 dní14 dní21 dní
Cena za loď90 000 Kč/4 500 USD120 000 Kč/6 000 USD180 000 Kč/9 000 USD
Cena za osobu15 000 Kč/750 USD20 000 Kč/1 000 USD30 000 Kč/1 500 USD


Pro výlety



1 den2 dny
Cena za loď12 000 Kč/600 USD24 000 Kč/ 1 200 USD
Cena za osobu2 000 Kč/ 100 USD4 000 Kč/200 USD




Ceny uvedené v tabulce pro chartery jsou platné při obsazení lodi 6-8 osobami. Uvedené ceny jsou základní a bez slev, pro stanovení Tvé ceny volej nebo piš. Děti do 3 let mají pobyt na lodi zdarma. Děti 4–15 let platí polovinu ceny.


Jachta je pronajímána na minimálně 10ti-denní turnusy, nebo delší. Při pronájmu na delší dobu než 21 dní poskytujeme slevu ve výši 5%. Kromě klasických charterových plaveb, je možnost pronájmu lodi jen na jedno či dvoudenní výlet. Je nutno však brát v úvahu, že chartery mají před výlety vždy přednost.

Na přání klientů je možné uvedené termíny a trasy, po konzultaci s kapitánem obměnit, pokud je to v časových možnostech plavby, nebo klientům nezáleží na místě příletu či odletu. Je možné volit jednosměrné, zajímavější a delší trasy pro přeplavbu, pokud není nutný návrat na stejné letiště. Vše se odvíjí od včasné rezervace termínu.

Je možné objednat libovolný počet dnů, ale k jednodenním plavbám nezpřístupňujeme kajuty a cestující se mohou pohybovat pouze na palubě a ve společných prostorách. Cena je vypočítána poměrně k počtu objednaných dnů. V případě zaplacení zálohy 70 dnů před naloděním je možné uplatnit slevu 5% z ceny. U pobytů nad 21 dní je možné uplatnit slevu 5% z ceny pronájmu lodi při objednání.

Nemůžete sehnat dost kamarádů na obsazení celé lodi? Nevadí, můžete si pronajmout jen svou kajutu nebo i lůžko v kajutě...

Jste například 4 přátelé a nemůžete sehnat další, kteří by jeli s Vámi. Ozvěte se nám a sdělte nám svůj požadavek na 4 místa. Nabídneme Vám termín vyhrazený pro tzv. cabin charter a trasu. Pokud si z nabídky vyberete, kajutu/lůžko pro Vás po zaplacení zálohy rezervujeme.

V případě, že je Vás více, než je v době objednávky volných míst v některém, již vypsaném termínu cabin charteru, otevřeme pro Vás po dohodě případně nový termín cabin charteru. Do Vašeho odjezdu se nám buď podaří prodat další místa na lodi jiným zájemcům, nebo taky ne, ale v každém případě Vy pojedete!

Teoreticky se tedy může stát, že za cenu 2 míst budete mít k dispozici celou loď. Samozřejmě, že se může stát i opak a loď bude plná. Budeme se samozřejmě snažit skládat do jednoho zájezdu skupiny podobného věku a složení (páry, rodiny s dětmi, pánské či dámské jízdy, atd.). Obavy mít skutečně nemusíte, loď je dost velká a každý má své soukromé prostory. Často se stává, že spolu cizí lidé vyjdou v odlišném prostředí a prostorech lépe, než vlastní příbuzní.

Pro závaznou rezervaci termínu je potřeba složit 50% z ceny a zbytek nejpozději 4 týdny před vlastním vyplutím. Kauce se neplatí. V případě poškození zařízení lodi, nebo jiného majetku provozovatele, v důsledku nešetrného zacházení, nebo nedodržení pokynů kapitána, bude škoda vymáhána po vinníkovi až do maximální výše spoluúčasti k pojistné smlouvě.

V ceně je zahrnuto:

Služby kapitána (průvodce na moři), použití vybavení kuchyně a salonu, prostěradla, polštáře, přikrývky, nafukovací člun s pevným dnem s motorem 4HP, navigační pomůcky, autopilot, plynový gril, použití rybářského náčiní, nafukovací hračky do vody, použití výbavy pro šnorchlování, využívání ostatního vybavení pro volný čas, závěrčný úklid.

V ceně není zahrnuto:

Doprava do místa nalodění a zpět, poplatky za stání lodě a také celní, turistické a pobytové taxy popř. víza, palivo (nafta do jachty, benzin do motorového člunu), vstupné, půjčovné a další platby třetím stranám, například výlety autem s průvodcem, potápění s doprovodem místního instruktora atd. Dále není v ceně zahrnuta voda, plyn a strava. Posádka zajišťuje stravu i pro kapitána.

Možnost zájezdů all inclusive:

V ceně zájezdu All In může být zahrnuta doprava z letiště na loď a zpět, poplatky za stání lodě na kotvištích a v marinách, palivo, voda, plyn. Také strava formou snídaně a večeře. Cena zájezdů All In je navýšena o 25 - 50% ceny za pronájem lodi dle domluvy. Možnost zahrnout do ceny dopředu naplánovaný výlet na pevnině.

Storno podmínky :

30 - 0 dnů před počátkem plavby jsou storno poplatky ve výši 100% ceny pronájmu lodi. V případě, že se zájemce nemůže zůčastnit plavby osobně, je oprávněn převést účast na plavbě na jinou osobu, bez storno poplatku.

Provozovatel si vyhrazuje právo ke změně cen. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.